В Україні на суботу оголосили штормове попередження

В Україні на суботу оголосили штормове попередження

Укрінформ
Складні погодні умови очікуються в Україні 3 березня в результаті переміщення активного циклону. Оголошено штормове попередження.

Про це повідомляє Gismeteo.

"У Черкаській, Полтавській, Харківській і Сумській областях очікуються сильний сніг, заметілі; у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Кіровоградській і Дніпропетровській областях - сильний сніг з дощем. В Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, вдень у Кіровоградській, вночі в Дніпропетровській і Донецькій областях прогнозується налипання мокрого снігу і ожеледь", - наголошується в повідомленні.

При цьому, попереджають синоптики, в південних, центральних областях і на сході - Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Черкаській, Полтавській, Харківській, Донецькій, Луганській і Сумській областях - очікується сильний вітер з поривами до 15-20 м/с.

Читайте також: До кінця доби циклон піде з України - ДСНС

Як відомо, такі погодні умови можуть спричинити порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг, ускладнення роботи електричних мереж, комунального господарства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-