Негода в Україні: снігом засипає 15 областей

Негода в Україні: снігом засипає 15 областей

Укрінформ
У четвер, 1 березня, опади у вигляді снігу спостерігаються на більшій території України.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

"Станом на 9 годину 1 березня спостерігається помірний сніг у Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській та Черкаській областях. Невеликий сніг у Вінницькій, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Київській, Луганській, Херсонській, Чернігівській областях та м. Київ. У Миколаївській та Харківській областях швидкість вітру місцями сягає від 12 до 20 м/с", - йдеться у повідомленні.

Тимчасово обмежено в'їзд великогабаритних транспортних засобів у таких містах: Київ, Запоріжжя, Кропивницький, Кременчук, Миколаїв та Одеса.

Обмежено рух великогабаритних транспортних засобів на ділянках доріг. Київська область: на всіх під'їздах до м. Києва. Одеська область ( 8 ділянок ): М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ; М-15 Одеса - Рені; М-16 Одеса - Кучургани; М-27 Одеса - Чорноморськ; М-28 Одеса - Южний; Н-33 Одеса - Б.-Дністровський - Монаші; Р-55 Одеса - Вознесенськ - Новий Буг; Р-72 КПП "Старокозаче" - Б.-Дністровський.

У районі м. Любашівка підрозділами Національної поліції організовано пункт тимчасової стоянки великогабаритних транспортних засобів (близько 400 автомобілів). Підрозділами ДСНС у взаємодії з органами місцевої влади організовано пункт харчування та обігріву.

Миколаївська область: М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (в районі смт Коблево).

Херсонська область: М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ ( на в'їзді у Миколаївську область ).

Запорізька область: відновлено рух великогабаритного транспорту.

Читайте також: Україну замітає снігом. Ситуація на дорогах

У м. Київ по вул. О. Теліги та Заболотного забезпечено чергування двох одиниць техніки високої прохідності ДСНС для надання допомоги у разі необхідності.

До розчистки доріг та буксирування транспортних засобів залучено 1705 одиниць техніки та 2413 осіб.

Забезпечено функціонування 7 пунктів обігріву ДСНС на в'їздах у м. Київ (загалом, на території країни функціонує 4902 пункти обігріву).

У зв'язку з посиленням вітру обмежено лоцманську проводку суден у Маріупольському, Миколаївському, Одеському, Херсонському та Южненському морських торгівельних портах.

Аеропорти працюють у штатному режимі.

Уточнено, що залишається знеструмленим 174 населених пунктів у 10 областях (Донецька - 42, Миколаївська - 23, Черкаська - 23, Одеська - 20, Дніпропетровська - 16, Харківська - 15, Херсонська - 13, Запорізька - 9, Сумська - 8, Київська - 5).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-