Снігопад затримав у дорозі шість поїздів Укрзалізниці

Снігопад затримав у дорозі шість поїздів Укрзалізниці

Укрінформ
У першу весняну ніч через снігопади в дорозі затримались 6 пасажирських поїздів, наслідки негоди ліквідовували 5216 залізничників, задіяно 11 снігоприбиральних колійних машин.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

"У ніч з 28 лютого на 1 березня наслідки негоди ліквідовували 5216 залізничників по всій Україні та було задіяно 11 снігоприбиральних колійних машин. Основні роботи тривали в Харківській, Полтавській, Сумській, Київській, Одеській та Херсонських областях. Унаслідок потужних снігопадів затрималися в дорозі шість пасажирських поїздів на час до години", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Столичні аеропорти через снігопад скасовують внутрішні рейси

За першу весняну ніч залізничники очистили понад 9 тис. стрілочних переводів, 726 залізничних переїздів та 1464 пасажирські платформи. Робота із забезпечення руху поїздів триває, в оперативному  режимі працює оперативний штаб з ліквідації наслідків негоди. Наразі Укрзалізниця контролює ситуацію з рухом пасажирських та вантажних поїздів та ситуацію на залізничних об'єктах. 

Укрзалізниця просить пасажирів бути обережними й уважно слухати оголошення на вокзалах, а під час планування поїздок враховувати труднощі, які можуть виникнути при трансфері до залізничних вокзалів та станцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-