На Херсонщині через негоду без світла - населені пункти в чотирьох районах

На Херсонщині через негоду без світла - населені пункти в чотирьох районах

Укрінформ
На Херсонщині у вівторок зранку через аварії на електромережах були знеструмлені населені пункти у чотирьох районах області.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

"Зранку 27 лютого через аварійні відключення на електромережах залишилися без електропостачання населені пункти в Іванівському, Нижньосірогозькому, Великолепетиському районах та на Арабатській Стрілці Генічеського району. Станом на 07.24 електропостачання в Іванівському, Нижньосірогозькому та Великолепетиському районах вдалося відновити. Наразі без електрики все ще перебувають населені пункти на Арабатській Стрілці Генічеського району", -  розповіли в департаменті, додавши, що в усіх інших районах області аварійних відключень електроенергії наразі немає.

Читайте також: Синоптики прогнозують на сьогодні хуртовини та до 27° морозу

На Херсонщині на 27-28 лютого та 1 березня 2018 року оголошено штормове попередження: сильний сніг, сильні хуртовини, на автошляхах - ожеледиця, снігові замети, пориви північно-східного вітру 15-20 м/с, місцями пориви 25-29 м/с.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-