Відновлена телевежа на Карачуні передає втричі більше каналів - МІП

Відновлена телевежа на Карачуні передає втричі більше каналів - МІП

Укрінформ
Після відновлення телевежі на Карачуні на території Черкаської селищної ради Слов’янського району Донецької області українських каналів стало майже втричі більше.

Про це повідомляється на сайті Міністерства інформаційної політики України. 

"На території Черкаської селищної ради добре транслюються 10 аналогових каналів, зокрема "Інтер", "Новий канал", "1+1", "2+2" , "ICTV", "Донецький обласний телеканал" та "Слов'янський канал", - підкреслив радник міністра з питань відновлення мовлення в зоні АТО, народний депутат України Олександр Бригинець, під головуванням якого здійснюється моніторингова місія щодо стану телерадіомовлення на території Черкаської селищної ради.

Секретар Черкаської селищної ради Олексій Кривоконь також запевнив, що "ситуація різко покращилася після поновлення вежі на Карачуні”. За його словами, до того на території транслювалося 2-4 аналогових та цифрових каналів.

Читайте також: За кошти ЄС на Луганщині зведуть телевежу

Як повідомлялося, за два роки побудовано три телевежі: на горі Карачун поблизу Слов'янська Донецької області (5 грудня 2016 року), в Чонгарі Херсонської області (17 березня 2017 року) та у Бахмутівці Луганської області (22 серпня 2017 року).

У 2018 році на Донбасі планується відкриття ще двох телевеж, які транслюватимуть українські канали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-