Штепа не з'явилася на суд

Штепа не з'явилася на суд

Укрінформ
Підготовче засідання Жовтневого райсуду Харкова у справі екс-мера Слов'янська Нелі Штепи не відбулося - обвинувачена не з'явилася.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Суд не відбувся: Штепа не з'явилася. Вона надала клопотання суду про перенесення засідання у зв'язку з тим, що знаходиться на медичному обстеженні", - зазначила Дубовик.

За її словами, наступне засідання суду призначено на 14:00 28 лютого.

1 лютого Жовтневий райсуд Харкова призначив на 7 лютого підготовче засідання у справі екс-мера Слов'янська Нелі Штепи. Головуючим призначений Денис Чижиченко.

Читайте також: У Харкові ще один суддя не схотів братися за справу Штепи

Водночас, адвокат Олександр Шадрін вважає, що Чижиченко візьме самовідвід. "Він як слідчий суддя вже брав участь у розгляді справи Штепи. Додатково, наскільки мені відомо, зараз Штепа хвора, на лікарняному, і навряд чи зможе приїхати до Харкова 7 лютого", - додав адвокат.

Як повідомляв раніше Укрінформ, Штепа була затримана 11 липня 2014 року. На суді вона пояснювала, що закликала Путіна увійти до Слов'янська під загрозою терористів, що в полоні у терористів її били, а інтерв'ю для російських видань зроблені "під дулом автомата". Їй загрожує довічний термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-