Теракт біля Палацу спорту: харківський суд розглянув лише половину справи

Теракт біля Палацу спорту: харківський суд розглянув лише половину справи

Укрінформ
Фрунзенський райсуд  Харкова, де слухають справу щодо теракту біля Палацу спорту у лютому 2015 року, прийняв клопотання обвинувачуваного Володимира Дворникова про призначення йому безплатного адвоката.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів адвокат Дмитро Тихоненков.

"Мої повноваження в якості адвоката Дворникова завершились. Суд, на його прохання, призначить йому безплатного адвоката, який має з'явитися на засідання 9 лютого й вступити у судовий процес", - зазначив Тихоненков.

За його словами, на засіданні будуть розглянуті матеріали 8-го тому з 16.

"Обвинувачуваний Віктор Тетюцький, захисником якого я залишаюся, має намір клопотати про допит чотирьох свідків. Вони, як він вважає, нададуть свідчення на його користь", - додав Тихоненков.

За його словами, суд ущільнив графік розгляду справи. "На лютий призначено 11 засідань. Мета - скоріше завершити розгляд, перейти до дебатів й ухвалити вироки всім трьом обвинуваченим".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 22 лютого 2015 року у Харкові при вибуху під час жалобної ходи активістів біля Палацу спорту, присвяченої пам'яті героїв Небесної сотні, на місці загинули двоє людей, ще двоє померли у лікарні, поранено 11 осіб. Через три дні за підозрою у теракті затримано трьох харків'ян: Дворникова, Тетюцького, Башликова. За даними силовиків, їх завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку у Бєлгороді, і за теракт мали отримати 10 тис. дол. Їм загрожує довічний термін. Усі троє обвинувачених відмовилися визнати провину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-