Закарпатські рятувальники відбуксирували з доріг 37 вантажівок

Закарпатські рятувальники відбуксирували з доріг 37 вантажівок

Укрінформ
Негода на Закарпатті спричинила падіння дерев та знеструмлення населених пунктів, з доріг станом на ранок відбуксировано 37 вантажівок.

Про це розповіла речниця Головного управління ДСНС у Закарпатській області Наталія Батир в ефірі телеканалу "112 Україна", повідомляє корепондент Укрінформу.

"Було вісім випадків падіння дерев. В одному з випадків, у Воловецькому районі, це призвело до знеструмлення населених пунктів. Наразі над (ліквідацією) знеструмлення працюють обласні бригади РЕМ, вони відновлюють електропостачання. Зараз залишаються знеструмленими 17 населених пунктів повністю та 5 частково... У принципі ситуація вже стабільна", - сказала представниця відомства.

Читайте також: Рятувальники попереджають про значну лавинну небезпеку у Карпатах

Вона розповіла, що дороги в області наразі вже розчищені, рух транспорту забезпечений на всіх автошляхах і перевалах Закарпаття. Майже з опівночі рятувальники не буксирують вантажівки. Загалом їх станом на 6 годину було відбуксировано 37.

Батир додала, що для буксирування автомобілів залучалося 11 одиниць спецтехніки і 18 рятувальників.

Крім того, за її словами, максимальна паводкова хвиля вже минула, тож підтоплень у низинних районах, де пройшов дощ, не очікується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-