“Театралка” з молотком пояснила, чому накинулась на бійця АТО

“Театралка” з молотком пояснила, чому накинулась на бійця АТО

Укрінформ
У Кіровському районному суді Дніпра розпочався розгляд справи щодо жінки, яка у жовтні 2016 року в театрі напала з молотком на учасника АТО.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"У Дніпрі 29 січня розпочався суд над жителькою міста Мариною Меньшиковою, яка в театрі напала з молотком на учасника бойових дій на сході України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, підозрювана відмовилась від адвоката, а також заявила, що не визнає своєї провини: свої дії в театрі вона називає "самообороною".

Під час судового засідання стало відомо, що кримінальне провадження, відкрите за статтею 125 Кримінального кодексу України (умисне завдання легких тілесних ушкоджень), перекваліфікували на статтю 296 (хуліганство).

Читайте також: Бандити з сокирами пограбували ювелірний магазин у Парижі

Наступне засідання у справі заплановане на 23 березня. Підозрювана залишатиметься під вартою на час проведення досудового розслідування.

Як відомо, у жовтні 2016 року поліція Дніпра порушила кримінальне провадження через інцидент, що стався з учасником бойових дій на Донбасі, бійцем полку «Дніпро-1» у театрі опери та балету. За даними поліції, в антракті вистави на балконі одна з проросійськи налаштованих відвідувачок, побачивши бійця у формі, накинулась на нього з молотком. При цьому жінка вигукувала щось про «рускій мір» і нецензурно облаяла бійця та його дружину. У її сумочці правоохоронці також знайшли кухонний ніж. Атовець зазнав поранення у голову, його шпиталізували.

15 січня 2018 року поліція Дніпра повідомила, що за місцем мешкання втретє затримала Марину Меньшикову - жінку, яка підозрюється в нападі на бійця в театрі. Жінка вже двічі оголошувалась у розшук. Раніше суд обрав їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, однак жінка не з'являлась до слідчого і її місце перебування було невідоме.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-