Молода  жінка, яка постраждала у ДТП у центрі Харкова, народила дівчинку

Молода жінка, яка постраждала у ДТП у центрі Харкова, народила дівчинку

Укрінформ
Жінка, яка постраждала 18 жовтня у ДТП на Сумській, де п'ятеро осіб загинуло на місці й шестеро госпіталізовано, народила дівчинку.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у Харківській обласній клінічній лікарні.

"Жанна Власенко, 30-річна жінка, госпіталізована 18 жовтня з травмами, отриманими у результаті ДТП, 24 січня народила дівчинку", - зазначили у відомстві.

Породіллі зробили кесаревий розтин. Мати й дитина ще знаходяться в лікарні під наглядом лікарів.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 18 жовтня з місця ДТП на Сумський у центрі Харкова серез  шістьох потерпілих госпіталізована і Жанна Власенко, що знаходилася на 24-му тижні вагітності. Вона пробула в обласній клінічній лікарні в стані медикаментозного сну по 10 листопада 2017 року, виписали її 22 листопада. У лікарні тоді повідомляли, що чекають  Жанну на кесаревий розтин наприкінці січня 2018 року.

18 жовтня о 20:45 на вул.Сумській зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. На місці загинуло п'ятеро осіб, шестеро - госпіталізовано. Через кілька днів у лікарні помер один із потерпілих в аварії.

13 грудня Київський райсуд Харкова продовжив арешт до 10 лютого без права на запоруку для 20-річної Олени Зайцевої - водія авто Lexus, що збив на смерть людей на пішохідному переході.

13 грудня Київський райсуд продовжив арешт до 10 лютого без визначення запоруки для 49-річного водія авто Touareg Геннадія Дронова, який, за інформацією поліції, розпочав рух на заборонний сигнал світлофора, чим спровокував зіткнення авто, що спричинило смерть людей.

Зайцева на суді визнала себе винною, плакала, просила вибачення й запевняла, що не вживає наркотики.

В той же час, Дронов себе винним не визнає і в ході слідства кілька разів міняв свідчення. Прокурор побачив в його позиції симуляцію поганого стану здоров'я.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті - до 10 років позбавлення волі.

Читайте також: Смертельна ДТП у Харкові: Дронов відмовився від апеляції

20 жовтня експертиза виявила в крові Зайцевої опіати, а 6 грудня - речовини, що містять кодеїн. За два роки водіння Зайцева зробила шість адміністративних порушень.

Станом на грудень допитано понад 100 осіб, призначено понад 40 експертиз. Після отримання результатів усіх експертиз і ознайомлення учасників процесу з матеріалами справи, буде прийнято рішення про передачу звинувачувального акту у суд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-