У Кременчуці впав приватний гелікоптер, є жертви

У Кременчуці впав приватний гелікоптер, є жертви

Укрінформ
У Полтавській області у м. Кременчук сталася аварія - розбився гелікоптер.

Про це в ефірі 112 каналу сказала пресс-секретарь Держслужби з надзвичайних ситуацій Полтавської області Світлана Рибалко.

«До нас виклик надійшов о 19 годині про авіаційну подію на окраїні міста Кременчук за участі вертольота Мі-8 приватної авіакомпанії. Цей вертоліт здійснював навчально-тренувальний політ. За попередньою інформацією, на борту знаходилося 4 особи. Але ця інформація уточнюється. Загинули всі, хто знаходився у цьому вертольоті", - сказала Рибалко.

Читайте також: Аварія потяга біля Мілана: загиблих уже четверо

За її словами, зараз на місці працює 4 одиниці техніки ДСНС та особовий склад. Вона також уточнила, що аварія сталася на відкритій території, з'ясовується питання, чи не постраждали електромережі внаслідок аварії.

Речник Нацполіції Полтавської області Юрій Сулаєв в ефірі 112 каналу уточнив, що є припущення про загибель трьох осіб, ніхто з інших громадян Кременчука внаслідок події не постраждав. За його словами, місце події оточено поліцією, будуть залучатися фахівці для перевірки електромереж у зв'язку з припущеннями, що лінія електропередач була обірвана. Неподалік аварії знаходиться телевежа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-