Теракт у Кабулі: Держпраці Кіровоградщини розслідує загибель двох українців

Теракт у Кабулі: Держпраці Кіровоградщини розслідує загибель двох українців

Укрінформ
Обласне управління Держпраці розслідує загибель під час теракту в Кабулі двох працівників авіакомпанії "УРГА", яка базується у Кропивницькому.

Про це повідомляє прес-служба Держпраці

"На адресу управління Держпраці в Кіровоградській області надійшло повідомлення про груповий нещасний випадок під час терористичного нападу на готель Intercontinental у м. Кабул (Ісламська Республіка Афганістан)... Комісією Управління Держпраці в Кіровоградській області проводиться спеціальне розслідування нещасного випадку", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Перші врятовані у Кабулі українці вже повертаються на батьківщину - посол

Як зазначили у Службі, серед загиблих у теракті командир повітряного судна – інструктор та інженер з технічного обслуговування повітряних суден ПАТ "Міжнародна акціонерна авіаційна компанія "УРГА". З грудня 2017 року та на момент настання нещасного випадку ці працівники перебували у відрядженні в Афганістані та працювали за контрактом з компанією "KAM AIR" (резидент Ісламської Республіки Афганістан).

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок нападу терористів на готель "Intercontinental" у Кабулі 20 січня загинуло 7 громадян України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-