На Запоріжжі зіткнулися п'ять авто, троє постраждалих

На Запоріжжі зіткнулися п'ять авто, троє постраждалих

Фото
Укрінформ
У Запорізькій області сталася ДТП за участі 5 автомобілів, внаслідок зіткнення постраждали 3 особи.

Як повідомляє у суботу Відділ комунікації поліції Запорізької області, дорожньо-транспортна пригода сталась 19 січня близько 21:40 в Мелітополі.

 «На проспекті 50-річчя Перемоги зіткнулись два транспортних засоби - «Toyota RAV4» та «Toyota Camry». Після чого автомобілі відкинуло на припарковані неподалік автомобілі: «ВАЗ-2108», «Daewoo Espero» та «Opel», які отримали механічні пошкодження. Внаслідок аварії водій автомобіля «Toyota Camry», водій автомобіля «Toyota RAV4» 1995 року народження та його пасажир 1999 року народження з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані до місцевої лікарні. На даний час правоохоронці встановлюють особу водія автомобіля «Toyota Camry», який в тяжкому стані в реанімаційному відділенні лікарні», - йдеться у повідомленні.

Що стало причиною ДТП та її обставини встановлюються.

Читайте також: Українці не постраждали внаслідок ДТП у Туреччині – МЗС

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України – «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-