Завтра в Україні попрощаються з двома загиблими воїнами АТО

Завтра в Україні попрощаються з двома загиблими воїнами АТО

Укрінформ
Завтра на Полтавщині попрощаються із загиблим 17 січня в зоні АТО воїном 54-ї бригади Сергієм Івановим. Також в Івано-Франківську пройдуть прощання із загиблим 16 січня в районі Авдіївки воїном ДУК "Правий сектор" Андрієм Витвицьким.

Про це пише Цензор.нет.

Сержант, командир бойової машини 54-ї окремої механізованої бригади Сергій Іванов загинув 17 січня на луганському напрямку внаслідок підриву легкоброньованої техніки на невідомому вибуховому пристрої.

Завтра, 19 січня, в селищі Нові Санжари Полтавської області о 13.00 відбудеться прощання з Сергієм Олексійовичем Івановим, 1988 року народження, сержантом, командиром бойової машини 54-ї окремої механізованої бригади, який загинув 17 січня на луганському напрямку внаслідок підриву легкоброньованої техніки на невідомому вибуховому пристрої.

Чоловіка в 2014-му мобілізували (служив в 93-й окремій механізованій бригаді), потім він пішов служити за контрактом.

У нього залишилися мати і дочка.

О 13.00 в Івано-Франківському костелі Христа Царя, розташованому за адресою: Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька, 92, відбудеться прощання з Андрієм Ярославичем Витвицьким (другом Спікером), 1987 року народження, воїном Добровольчого Українського Корпусу "Правий Сектор", який загинув пізно ввечері 16 січня в районі Авдіївки від важких осколкових поранень.

Читайте також: Штаб АТО: за день - жодної збройної провокації

Андрій Витвицький навчався у Львівській римсько-католицької духовній семінарії, брав активну участь у Революції Гідності. Після Майдану пішов добровольцем на фронт.

У нього залишилися мати, дружина і маленька дочка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-