Жахлива ДТП у Харкові: Мажор, який збив насмерть хлопця, кілька років їздив без прав

Жахлива ДТП у Харкові: Мажор, який збив насмерть хлопця, кілька років їздив без прав

Фото, відео
Укрінформ
Хлопець у віці 18 років, якого затримано за те, що він за кермом автомобіля Toyota 16 січня збив насмерть 17-річного хлопця у Харкові, та поїхав, кілька років їздив без прав.

Про це написала у Facebook співробітниця патрульної поліції Харкова Ляна Теремкова.

"Тігран (ред. - повне ім"я - Тігран Єнгібарян) відомий багатьом патрульним поліцейським і, на жаль, я не знаю поліцейського, який би сказав, що Тігран добре вихований! Дуже часто Тігран приїжджав на допомогу своїм друзям, які потрапляли в ДТП і намагався "вирішити"! Хвалився своїми зв'язками і татом", - зазначила Ляна.

За її словами, у школі хлопець запам'ятався тим, що "сміливо погрожував однокласникам ножем і постійно носив у школу травматичну зброю".

"За словами знайомого Тіграна, з яким він навчався в одній школі, хлопчик з 10-го класу приїжджав в школу на автомобілі, яким власне він і керував", - додала Ляна.

Активісти в мережі повідомляють, що тато хлопця - керівник відомої компанії, а Тігран отримав права лише наприкінці минулого грудня.  

Читайте також: На Київщині п'яна жінка за кермом збила електроопору та дерево, втікаючи від поліції

За словами прес-секретара прокурора Харьківської області Віта Дубовик, є данні попередньої експертизи затриманого: "Не встановлено наявності у крові ані алкоголю, ані будь-яких інших наркотичних засобів. Даних про те, що він вже притягувався до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, в нас немає".

Як повідомляв Укрінформ, 16 січня близько 15:00 у Харкові на вулиці Салтівське шосе водій автомобіля Toyota скоїв наїзд на 17-річного пішохода та поїхав з місця пригоди. За даними медиків, пішохід загинув на місці: удар був такої сили, що хлопець два рази перекинувся в повітрі.

Читайте також: Масштабна ДТП у Чехії: зіткнулися понад 40 автомобілів

Для пошуку зловмисника на території Харкова був введений план "Пeрeхват". В результаті, патрульні виявили розшукуваний автомобіль на вулиці Салтівське шосе. Також встановлено та затримано водія: це 18-річний харків'янин.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. У зв’язку з тим, що водій залишив пішохода, на якого допустив наїзд, у небезпечному для життя стані, буде вирішуватись питання про відкриття відносно нього кримінального провадження за ст. 135 КК України.

Завтра, 18 січня, суд у Харькові буде обирати для Тіграна запобіжний захід.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-