У Херсоні через снігопад одна людина загинула і 29 травмувалися

У Херсоні через снігопад одна людина загинула і 29 травмувалися

Укрінформ
У Херсоні 16 січня, під час першого цієї зими снігопаду, 29 людей травмувалися на слизьких дорогах та тротуарах міста, один безхатченко отримав переохолодження і помер в лікарні, ще один - госпіталізований з обмороженням.

Про це повідомив у середу на сторінці "Український Херсон" у Facebook депутат Херсонської міської ради Віталій Богданов, посилаючись на інформацію служби "103". 

"16 січня 2018 року до травмопункту КЗ "Херсонська міська клінічна лікарня ім. А. і О. Тропіних" (даний травмопункт є єдиним в Херсоні і обслуговує все місто - ред.) у зв'язку з метеоумовами звернулося 29 травмованих осіб. 16 січня 2018 року до Херсонської обласної клінічної лікарні доставлено: 1 людина без певного місця проживання з переохолодженням, в реанімаційному відділенні вона померла; одна людина без певного місця проживання з обмороженням", - йдеться в інформації служби "103".

Читайте також: На Львівщині замерзли на смерть четверо людей

Згідно наведеної інформації управління патрульної поліції міста Херсона, 16 січня на дорогах обласного центру сталися 26 дорожньо-транспортних пригод, але постраждалих та загиблих немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-