На Житомирщині автобус в'їхав у лісовоз: шестеро постраждалих

На Житомирщині автобус в'їхав у лісовоз: шестеро постраждалих

Фото
Укрінформ
У Новоград-Волинському районі на Житомирщини, біля села Анети на трасі Київ-Чоп, автобус з 38 пасажирами врізався у лісовоз з причепом.

Про це повідомляє прес-служба поліції Житомирської області. 

"За попередньою інформацією, 34-річний водій автобуса Setra, рухаючись у напрямку м. Житомира, не впорався з керуванням транспортним засобом та здійснив зіткнення із причепом лісовоза «ЗІЛ» під керуванням 43-річного місцевого жителя, що рухався попереду у попутному напрямі. У результаті з вантажівки на проїжджу частину розсипались колоди, також дві з них протаранили лобове скло автобуса та потрапили углиб салону", - йдеться у повідомленні.

Каретами «швидкої» шестеро людей було доставлено до Новоград-Волинської лікарні для надання медичної допомоги. У більшості діагностовано забої, садна, різані рани та інші травми; їм призначено амбулаторне лікування. 56-річну жительку Тернопільщини, було госпіталізовано з попереднім діагнозом струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, контузія лівого ока.

Читайте також: Масштабна ДТП у Чехії: зіткнулися понад 40 автомобілів

У поліції зазначили, що потерпілі - жителі Івано-Франківської, Тернопільської та Рівненської областей.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставин події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-