З Миколаєва не пускають вантажівки в напрямку Одеси через снігопад

З Миколаєва не пускають вантажівки в напрямку Одеси через снігопад

Укрінформ
У зв’язку зі складними погодними умовами призупинено рух вантажного транспорту з Миколаєва у бік Одеси.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської ОДА.

"16 січня під керівництвом заступника голови Миколаївської ОДА Валентина Гайдаржи відбулася нарада з перевізниками та власниками автостанцій Миколаївщини щодо врегулювання роботи у період складних погодних умов. Присутніх поінформували, що за прогнозами синоптиків, 17-18 січня на території Миколаївської області передбачаються значні опади снігу – до 40 см, а також перепади мінусової та плюсової температур, що може спричинити ускладнення руху на дорогах. Отож, офіційно з 14.00 призупинено рух вантажного транспорту у бік Одеси", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Сніг зупинив в Одесі трамвайні і тролейбусні маршрути

Гайдаржи також звернув увагу на необхідність організації роботи спеціалізованої розчищувальної техніки у місцях гаражування автобусів та маршрутних таксі для врегулювання їхньої безперебійної роботи у період снігопаду.

Увагу перевізників також було звернено на важливість скорочення інтервалу руху в години "пік", аби люди довго не очікували транспорт на зупинках.

ОДА оголосила перевізникам про потребу перевезення пільговиків без обмежень, укомплектування автобусів тросами та лопатами для допомоги інших водіям у разі потреби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-