Апеляційний суд залишив незмінним розмір застави заступнику мера Запоріжжя

Апеляційний суд залишив незмінним розмір застави заступнику мера Запоріжжя

Укрінформ
Апеляційний суд Харківської області залишив незмінним призначений судом першій інстанції запобіжний захід підозрюваному у кримінальній справі заступнику Запорізького міського голови Анатолію Пустоварову.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар суду Євгенія Бондаренко.

"Суд розглянув апеляційну скаргу прокурора, яку подано на ухвалу слідчого судді Червонозаводського райсуду Харкова від 29 грудня 2017 року щодо застосування підозрюваному, заступнику Запорізького міського голови Анатолію Пустоварову, запобіжного заходу у вигляді застави в розмірі 1 500 000 грн. Суд розглянув клопотання учасників процесу та заслухав пояснення сторін кримінального провадження", - зазначила Бондаренко.

За її словами, колегія суддів залишила апеляційну скаргу прокурора без задоволення.

Читайте також: Підозрюваного у корупції віце-мера Запоріжжя відпустили під заставу

Як повідомляв Укрінформ, 11 січня Апеляційний суд Харківської області оголосив перерву в судовому засіданні щодо розгляду апеляційної скарги прокуратури Харківської області, поданої на ухвалу слідчого судді Червонозаводського райсуду Харкова від 29 грудня 2017 року про обрання запобіжного заходу у вигляді застави у 1,5 млн грн заступнику Запорізького міського голови Анатолію Пустоварову.

28 грудня 2017 року прокуратура Харківської області оголосила про підозру у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України) 30-річному заступнику Запорізького міського голови Анатолію Пустоварову.

24 грудня Червонозаводський райсуд Харкова обрав запобіжний захід для інших двох запорізьких фігурантів справи - заступнику Запорізької облради Владиславу Марченку та його рідному брату, підприємцю Марку Марченку - у вигляді домашнього арешту. Третьому фігуранту - керівнику одного з комунальних підприємств м. Мелітополя Олегу Брезанову - оголошено про підозру у справі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-