На Закарпатті в гаражі виявили майже 3 тисячі літрів

На Закарпатті в гаражі виявили майже 3 тисячі літрів "паленого" алкоголю

Фото
Укрінформ
В Ужгороді, в одному із гаражів працівники податкової міліції виявили фальсифікований алкоголь - загалом 4 тисячі пляшок горілки без акцизу та 800 л спирту в бочках. 

Продукцію наразі вилучено, відките кримінальне провадження за ч.1 ст.2044 ККУ (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), повідомляють у прес-службі ДФС у Закарпатській області.

«Податкова міліція виявила в Ужгороді 2800 літрів фальсифікованого алкоголю. Фальсифікат знаходився в одному з гаражних приміщень. Огляд гаражу проводився в рамках досудового розслідування кримінального провадження, що кваліфікується за ч.1 ст.204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів)», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, у гаражному приміщенні знаходилось 4000 пляшок горілки, ємністю по 0,5 л, без марок акцизного податку України; прозора рідина із запахом спирту в пластмасових бочках, в кількості 800 л, та металевий закупорювальний станок.

Читайте також: СБУ накрила склади перевізників "паленого" спирту

Як інформують податківці, виявлену під час огляду підакцизну продукцію та знаряддя для її виготовлення вилучено.

У органах ДФС Закарпаття зазначають, що зі свого боку вживатимуть максимум оперативних заходів щодо боротьби з тіньовим ринком підакцизних товарів, зокрема, ринком горілчаної продукції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-