Постраждала під час відкриття ялинки у Франківську дівчина втрачає зір

Постраждала під час відкриття ялинки у Франківську дівчина втрачає зір

Укрінформ
Студентка, яка постраждала від феєрверків під час відкриття ялинки в Івано-Франківську, втрачає зір - студенти вимагають покарати винних.

Про це повідомили активісти спільноти ПНУ life на своїй сторінці у Facebook.

«У постраждалої (на відкритті ялинки) студентки відмер зоровий нерв. Її перевели у Київ і зробили операцію: встановлено три металеві пластини у череп (було три переломи). Шансів, що Світлана буде бачити лівим оком бодай щось, майже немає», - йдеться у повідомленні спільноти.

Тут зазначено, що студенти вимагають покарати посадовців, причетних до організації свята. Йдеться про відкриття кримінальних проваджень та звільнення із займаних посад.

Як повідомлялося, 19 грудня під час відкриття головної ялинки в Івано-Франківську частина феєрверку влучила в голову 17-річній студентці Прикарпатського національного університету (ПНУ). Непритомну дівчину забрала швидка. Чергової бригади лікарів на святі не було.

Читайте також: У харківській багатоповерхівці вибухнула граната, є загиблий

Поліція порушила кримінальне провадження. Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків обіцяв скерувати кошти з міського бюджету на лікування дівчини та провести внутрішнє розслідування. Після трагедії місцева влада заборонила використання петард та феєрверків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-