З чоловіком із вибухівкою в Укрпошті встановили постійний зв'язок

З чоловіком із вибухівкою в Укрпошті встановили постійний зв'язок

Укрінформ
Зловмисник, який захопив заручників у відділенні “Укрпошти” Харкова, намагається вести перемовини із поліцією.

Про це сказав у прямому ефірі каналу "112 Україна" радник міністра внутрішніх справ україни Зорян Шкіряк.

"Зловмисник продовжує утримувати людей у приміщенні Укрпошти. Установлено постійний контакт із правопорушником, який здійснюється через телефони присутніх у приміщенні Укрпошти людей. Можна сказати, що наразі він не поводить себе агресивно і спілкується із перемовниками доволі адекватно. Більш того, за останньою інформацією, він не виключає можливості здатися правоохоронним органам", - сказав Шкіряк.

Читайте також: Геращенко сподівається, що нападник на Укрпошту не хоче на Новий рік кулю снайпера

За його словами, підрозділами Нацполіції, СБУ та обласної прокуратури створено оперативний штаб для реагування на цю надзвичайну подію.

Як уже повідомлялося, сьогодні о 14:40 до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий у масці увійшов до відділення пошти з метою грабежу. Повідомлення надійшло від чоловіка співробітниці пошти, яка встигла йому зателефонувати. Невідомий забарикадувався у відділенні пошти і захопив 11 заручників, серед яких є діти.

На місце події виїхало керівництво главку і Київського райвідділу поліції, а також оперативно-слідча група. Рух поблизу місця події перекрито, територію очеплено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-