На Вінниччині розпочав роботу новий відділ прикордонного загону

На Вінниччині розпочав роботу новий відділ прикордонного загону

Фото
Укрінформ
На Вінниччині на кордоні з Молдовою розпочав роботу новий відділ Могилів-Подільського прикордонного загону «Цекинівка».

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила прес-секретар Могилів-Подільського прикордонного загону Людмила Катеринич.

«Новий відділ «Цекинівка» Могилів-Подільського прикордонного загону приступив до роботи 27 грудня. Прикордонники прийняли під охорону понад два десятки кілометрів українсько-молдовського кордону, що проходить по водному рубежу Дністра», - повідомила Катеринич.

За її словами, новий відділ прикордонної служби відкрито з метою ущільнення охорони державного кордону та з урахуванням змін в обстановці на Центральній ділянці українсько-молдовського рубежу. Підрозділ відповідає сучасним вимогам, а його інфраструктура та технічне забезпечення дозволяє якісно виконувати завдання з охорони державного кордону.

На Вінниччині розпочав роботу новий відділ прикордонного загону «Цекинівка». Фото vin.gov.ua

В рамках фінансового забезпечення та власними силами прикордонники здійснили ремонт та оновлення будівель адміністративно-житлового і господарського призначення, проклали водопостачання та водовідведення, переобладнали мережу теплопостачання, а також відремонтували бокси для зберігання і обслуговування автомобільної техніки.

У 2018 році на українсько-молдовському кордоні планується відкриття ще одного ВПС у зоні повноважень Могилів-Подільского прикордонного загону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-