В Одесі розслідують обставини конфлікту зі стріляниною біля автосалону

В Одесі розслідують обставини конфлікту зі стріляниною біля автосалону

Укрінформ
Співробітники Суворовського відділу поліції Одеси затримали і опитують групу молодиків - учасників конфлікту із застосуванням зброї, що виник у п'ятницю близько 10 години на вулиці Отамана Головатого, поряд з автосалоном "Твердовський".

Про це повідомив кореспонденту Укрінформу радник очільника Одеського главку Нацполіції Руслан Форостяк, що був присутній при затриманні групи молодиків.

"Затримано групу громадян, які були учасниками конфлікту на вул. Отамана Головатого і зараз дають покази слідчим Суворовського відділу поліції. На основі свідчень і речових доказів буде вирішено питання про кваліфікацію правопорушень. Уже з'ясовано, що конфлікт виник на побутовому грунті між колишніми бійцями одного з добровольчих батальйонів, що орендують у цьому районі помешкання, та групою інших осіб", - зазначив Форостяк.

Читайте також: Стрілянина в Одесі: один з учасників конфлікту забарикадувався в автосалоні

За його словами, під час конфлікту пролунали кілька попереджувальних пострілів із пристрою для відстрілу гумових патронів. Ніхто не отримав вогнепальних ушкоджень.

Гостроти ситуації надало те, що "конфлікт між учасниками задавнений, і співробітникам поліції не відразу вдалось з'ясували причини його виникнення, тим більше при спробі деяких учасників забарикадуватися в одному з приміщень автосалону", уточнив Форостяк.

Він додав, що надати більше відомостей без дозволу слідчих не може, оскільки "це суперечило б інтересам триваючого слідства".

Як повідомляв Укрінформ, у Суворовському районі Одеси під час конфлікту між громадянами сталася стрілянина, один чоловік забарикадувався в автосалоні. В місті було введено оперативний план «Грім».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-