У Запоріжжі до двох високопосадовців прийшли з обшуками

У Запоріжжі до двох високопосадовців прийшли з обшуками

Укрінформ
Сьогодні у Запоріжжі представники правоохоронних структур проводять обшуки у заступника голови Запорізької облради Владислава Марченка та заступника мера Запоріжжя Анатолія Пустоварова.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у керівництві прокуратури Запорізької області.

"Сьогодні проводяться обшуки у низки високопосадовців Запоріжжя, зокрема - у заступника запорізького міського голови і заступника голови Запорізької облради. Санкціоновані обшуки проводяться у рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ст. 191 КК України - "Привласнення або розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало у її віданні, шляхом зловживання службовим становищем. Слідчі дії здійснюються співробітниками Харківської облпрокуратури", - повідомили у прокуратурі Запорізької області.

Читайте також: У Запорізькій області за вимагання і хабар затримано заступника прокурора

У чому конкретно підозрюються заступник голови Запорізької обласної ради та заступник мера Запоріжжя, у правоохоронних органах Запорізької області не повідомляють, посилаючись на те, що провадження знаходиться не у них. Мобільні телефони заступника мера Запоріжжя Анатолія Пустоварова і заступника голови Запорізької облради Владислава Марченка поза зоною дії мережі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-