Затримання зі стріляниною: викрадач патрульного авто підірвався на гранаті

Затримання зі стріляниною: викрадач патрульного авто підірвався на гранаті

Фото, відео
Укрінформ
На трасі між Миколаєвом і Херсоном правоохоронці стріляли у чоловіка, який влаштував погоню на патрульній машині і підірвав бойову гранату.

Про це повідомляє місцевий сайт "0512".

“У Херсоні невідомий чоловік на білому автомобілі Geely здійснив пограбування, цю інформацію за орієнтуванням відразу ж отримали в поліції. Після злочину чоловік попрямував на автомобілі в бік Миколаєва, але на виїзді з Херсона був зупинений на посту поліції. Вийшовши з автомобіля, чоловік дістав бойову гранату і почав погрожувати підірвати її", - йдеться в повідомленні.

На посту, окрім правоохоронців, перебували інші люди, тому поліцейські прийняли рішення не ризикувати їхнім життям і не робити спроб знешкодити злочинця.

Читайте також: Перегони зі стріляниною у Слов’янську: поліція заарештувала двох злочинців

Скориставшись ситуацією, чоловік сів в автомобіль патрульної поліції "Toyota Prius" і почав рухатися у бік Миколаєва. Але завдяки злагодженим діям поліції, автомобіль злочинця за допомогою фури був заблокований на трасі між селами Посад-Покровське та Шевченкове.

Поліція стріляла в викрадача авто з гранатою

“Злочинець все ж спробував об'їхати перешкоду, при цьому не впорався з керуванням і вилетів у кювет. Вийшовши з машини, він почав погрожувати поліцейським гранатою і висмикнув чеку. Поліцейські прийняли рішення відкрити вогонь для запобігання подальших загроз. Після цього чоловік впав, граната випала в нього з рук і вибухнула", - зазначає журналіст видання.

Відео 18+

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-