На пожежі у Чернівцях загинув сапер-легенда АТО

На пожежі у Чернівцях загинув сапер-легенда АТО

Укрінформ
Стали відомими обставини трагічної пожежі у Чернівцях, в якій загинув відомий учасник АТО, сапер Вацлав (В'ячеслав Говоруха).

Про пожежу 4 грудня повідомила прес-служба Управління ДСНС України області.

“Увечері 2 грудня у місті Чернівці на вул. Стрийській сталася пожежа у дачному будинку. Повідомлення про неї до Служби порятунку надійшло від сусідів. За вказаною адресою відразу було направлено черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 1 міста Чернівців. На момент прибуття вогнеборців полум’ям вже повністю охопило дерев’яний будинок, площа пожежі склала 30 кв.м. Під час гасіння пожежі всередині будинку рятувальники виявили без ознак життя тіло 48-річного чоловіка. Причина пожежі встановлюється", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, волонтери і місцеві ЗМІ повідомили, що загинув учасник АТО, сапер Вацлав (В’ячеслав Говоруха).

Читайте также: Штаб: оккупанты обстреляли силы АТО под Авдеевкой из танка

"Пішов з життя наш побратим, сапер-легенда, вчитель і наставник молодих бійців, воїн, що пройшов три роки війни, аеропорти і промзону, офіцер до мозку кісток - друг Вацлав (В'ячеслав Говоруха). Людина з незнищуваним почуттям гумору, безкінечним бажанням допомагати усім хто того потребує, талановитий в усіх відношеннях, щирий і добрий. Чоловік, що знайшов своє кохання, свою дружину Іринку, серед пекла війни”, - написала на своїй сторінці в Facebook волонтерка Анна Рюміна.

Прощaння із зaгиблим відбудеться у вівторок, 5 грудня у церкві Різдвa Пресвятої Богородиці нa вулиці Кaпелaнській.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-