Екс-мер Нью-Йорка поділиться з Кернесом досвідом взаємодії з поліцією

Екс-мер Нью-Йорка поділиться з Кернесом досвідом взаємодії з поліцією

Укрінформ
Колишній мер Нью-Йорка, радник Президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані обіцяє поділитися з харків'янами досвідом Нью-Йорка у сфері безпеки.

Про це Джуліані, який прибув вчора до Харкова, розповів журналістам під час здійсненої того ж вечора екскурсії містом, зокрема, після відвідання центрального парку ім. Горького, про який він почув від мера Харкова Геннадія Кернеса, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Парк Горького дуже гарний, мені сподобався. У певний момент навіть захотілося покататися на американських гірках! Також я бачу, що в цілому все місто дуже чисте", - зазначив Джуліані.

За його словами, на нараді "Харків - безпека і правопорядок", яку заплановано на понеділок, 20 листопада, він збирається презентувати напрацювання щодо поліпшення сфери безпеки.

Читайте також: До Харкова на безпекову нараду приїхав радник Трампа

"Перше, про що ми говоритимемо, - це речі, які привнесуть більше безпеки, про основи, які потрібно створити для поліпшення правопорядку в місті. Будемо ділитися досвідом Нью-Йорка в роботі поліції і її взаємодії з міською владою. Це важливі теми", - додав Джуліані.

Як повідомляв Укрінформ, 19 листопада радник президента США Дональда Трампа, колишній мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані прибув до Харкова з робочим візитом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-