Не дочекався суду: екс-директор табору

Не дочекався суду: екс-директор табору "Вікторія" опинився у лікарні - джерело

Укрінформ
Прокуратура подала апеляцію на ухвалу райсуду Одеси, згідно з якою продовжено термін арешту екс-директора дитячого табору "Вікторія" Петроса Саркісяна з правом внесення застави розміром 128 тисяч гривень.

Про це повідомила кореспонденту Укрінформу керівник прес-служби облпрокуратури Інна Верба.

"Прокуратура сьогодні подала апеляційну скаргу на ухвалу Приморського райсуду щодо підозрюваного у скоєнні злочину колишнього директора табору "Вікторія", засідання призначене на понеділок. А завтра, 17 листопада, слідчий суддя Попревич вирішив озвучити мотиваційну частину ухвали стосовно підсудного екс-директора Саркісяна", - зазначила Верба.

Тим часом, від джерела в управлінні охорони здоров'я стало відомо, що екс-директор дитячого табору Саркісян після виходу під заставу з Одеського СІЗО занедужав і наразі перебуває на лікуванні в одному з медичних закладів міста.

Як повідомлялося, 6 жовтня Апеляційний суд Одеської області відмовив у задоволенні скарги адвоката Саркісяна і залишив без змін ухвалу Київського райсуду Одеси від 18 вересня про арешт директора дитячого оздоровчого табору "Вікторія" якому інкримінують злочинне недбальство, що призвело до загибелі під час пожежі в дитячому закладі трьох дітей.

Читайте також: Пожежа у "Вікторії": суд знову відпустив директора табору під заставу

15 листопада Саркісян вийшов із СІЗО під заставу в 128 тисяч гривень.

Триває розслідування кримінальних проваджень за ознаками за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) і ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Фото: Думская

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-