У кабінет заступника херсонського губернатора підкинули пакет із 50 тисячами

У кабінет заступника херсонського губернатора підкинули пакет із 50 тисячами

Фото
Укрінформ
У Херсоні поліція проводить перевірку інформації про надання хабара заступникові голови Херсонської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

"В "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини зателефонував один із заступників голови Херсонської обласної державної адміністрації. Посадовець заявив, що в службовому кабінеті помітив невідомий пакет. На місце виїхала слідчо-оперативна група Херсонського відділу поліції. Поліцейські перевірили вміст пакету та виявили всередині грошові купюри", - йдеться в повідомленні.

Інформація внесена до журналу Єдиного обліку. Попередня правова кваліфікація – ст.369 Кримінального кодексу України "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі".

За словами  заступника голови Херсонської облдержадміністрації Олександра Адамчика, пакет, в якому були 50 тисяч гривень, до кабінету приніс один із місцевих автоперевізників. 

Більш детально про цю дивну історію  Олександр Адамчик розказав на своїй сторінці у Facebook.

"Вперше у житті стикаюся із подібною ситуацією. Сьогодні в мій службовий кабінет забіг один з херсонських перевізників, залишив на столі пакет і вибіг. Я негайно викликав правоохоронців, і вже через 15 хвилин разом із співробітниками поліції ми перераховували 50 тис. гривень готівкою, залишені у пакеті", - пише Адамчик.

Читайте також: Суд призначив п'ять мільйонів застави главі Госпсуду Сумщини

Як він зазначив, посилаючись на слова свого секретаря, автоперевізник чекав у приймальні, поки вийдуть учасники наради, що відбувалась у кабінеті, а тоді увірвався до кабінету без дозволу.

"Написав заяву до поліції, тож нехай правоохоронці тепер з'ясовують, що це було і навіщо. Те, що відбулося сьогодні у моєму кабінеті вважаю або дурною спробою дати мені хабар, або провокацією. В будь-якому випадку вимагаю розслідування цього інциденту...",  - заявив заступник голови ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-