На херсонському бавовняному комбінаті обвал, загинув працівник

На херсонському бавовняному комбінаті обвал, загинув працівник

Укрінформ
У Херсоні у неділю ввечері на території непрацюючого ВАТ "Херсонський бавовняний комбінат" в результаті обвалу залізобетонних конструкцій загинула людина.

Про це повідомляє у понеділок Головне управління ДСНС України у Херсонській області.

"12 листопада 2017 року близько 19.50 до ОКЦ ГУ ДСНС України у Херсонській області надійшла інформація, що за адресою: м. Херсон, площа Павла Дубинди, 1, внаслідок розбирання сторонньою особою даху 4-поверхової промислової будівлі непрацюючого підприємства ВАТ "Херсонській бавовняний комбінат" сталося руйнування залізобетонних конструкцій. На місці події виявлено чоловіка, приваленого залишками перекриття. Силами ГУ ДСНС у Херсонській області тіло загиблого вилучено", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Іжевську заарештували ймовірного винуватця вибуху будинку

Зазначається, що причини події та особа загиблого встановлюються.

Будівництво у Херсоні бавовняного комбінату було розпочато у 1952 році. Після введення в експлуатацію у 1964 році другої черги комбінату у його складі функціонували 3 прядильно-ткацькі та 1 обробна фабрика. Херсонський бавовняний комбінат був найбільшим у Європі виробником бавовняних тканин. Із лютого 2011 року ВАТ "Херсонський бавовняний комбінат" повністю припинило виробничу діяльність. 4 березня 2013 року господарський суд Херсонської області прийняв рішення про визнання ВАТ "Херсонський бавовняний комбінат" банкрутом, і ввів процедуру ліквідації даного підприємства.

Фото: Вікімапія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-