Криваве ДТП у Харкові: з лікарні виписали ще одну постраждалу

Криваве ДТП у Харкові: з лікарні виписали ще одну постраждалу

Укрінформ
З лікарні виписали одну з постраждалих у ДТП у Харкові 18 жовтня, де на місці загинуло п'ятеро осіб і шестеро отримали травми.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в прес-службі Харківської ОДА.

"Виписали постраждалу в ДТП 36-річну Оксану Нестеренко. В інших динаміка позитивна: радикальних змін немає", - зазначили в прес-службі.

Що стосується постраждалої вагітної жінки, додали в прес-службі, то вона залишається в медикаментозному сні.

На сьогодні в лікарнях міста ще залишаються троє постраждалих: 27-річна Оксана Євтеєва (Берченко), яка втратила в результаті аварії чоловіка (Олександра Євтеєва) і сестру (24-річну Діану Берченко), 26-річна Ганна Комар і 30-річна Жанна Власенко, саме вона знаходиться в стані медикаментозного сну.

"29-річний постраждалий Юрій Неудачин був виписаний з лікарні 30 жовтня. 26 жовтня в реанімації померла 24-річна Діана Берченко", - сказали в ОДА.

Читайте також: ДТП у Харкові: суд заарештував водія Touareg без права на заставу

Як повідомляв раніше Укрінформ, 18 жовтня на пішохідному переході на вул.Сумській біля виходу зі станції метро "Площа Конституції" у Харкові зіткнулися авто Lexus, за кермом якого була 20-річна стедентка Олена Зайцева, і Volkswagen Touareg з бізнесменом Геннадієм Дроновим за кермом. У результаті зіткнення авто Lexus відкинуло на натовп пішоходів, які переходили дорогу на зелений сигнал світлофора: п'ятеро осіб загинуло на місці, шестеро госпіталізовано, у тому числі, вагітна жінка.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Зайцева і Дронов заарештовані без можливості застави. В організмі Зайцевої були виявлені опіати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-