Прикордонники виявили два спиртопроводи до Молдови

Прикордонники виявили два спиртопроводи до Молдови

Укрінформ
Українські та молдовські прикордонники виявили з обох боків кордону майже кілометр трубопроводів для нелегального переміщення спирту.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила прес-секретар Могилів-Подільського прикордонного загону Людмила Катеринич.

«Поліетиленовий трубопровід завдовжки 460 метрів виявили поблизу населеного пункту Козлів прикордонники відділу «Лядова» Могилів-Подільського загону - буквально за кілька метрів від берега Дністра. Він був прикопаний на глибині 30 см. Зазвичай такі конструкції трубопроводів зловмисники використовують для незаконного переміщення спирту через державний кордон», - повідомила Катеринич.

За її словами, під час подальшої співпраці з молдовськими колегами українські прикордонники на цьому ж напрямку виявили ще 500 метрів трубопроводу, прокладеного з молдовського берега.

Читайте також: Контрабандист віз до Польщі бурштин у подушці

Як з’ясувалося у ході перевірки, скористатися ним контрабандисти не втигли – зафіксовано факт підготовки протиправної діяльності.

Про знахідку вартові повідомили відповідні правоохоронні органи. Трубопроводи з обох сторін демонтовано та передано співробітникам ДФС.

Упродовж останніх 5 років прикордонники Могилів-Подільського загону «виловили» з Дністра понад 15 поліетиленових трубопроводів, а також виявили та вилучили понад 99,5 тисяч літрів спирту на суму близько 13 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-