Смертельна ДТП на Закарпатті: Mitsubishi влетів у дерево

Смертельна ДТП на Закарпатті: Mitsubishi влетів у дерево

Фото
Укрінформ
На Закарпатті внаслідок ДТП у селищі Великий Бичків загинули троє людей, ще двоє – госпіталізовані з травмами. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

"Вчора, 6 листопада, о 23:30 на лінію "102" надійшло анонімне повідомлення про аварію у смт Великий Бичків. На місці автопригоди працювала слідчо-оперативна група", - йдеться у повідомленні.

Як з‘ясували слідчі, водій автомобіля Mitsubishi Outlander, рухаючись автодорогою у смт Великий Бичків, неподалік автозаправної станції не впорався з керуванням і допустив зіткнення з деревом. У результаті аварії 23-річний пасажир загинув на місці аварії, ще двоє пасажирів – 17-річний та 21-річний – померли у кареті швидкої допомоги. Крім того, двоє пасажирів авто перебувають у лікарні. Їх стан лікарі характеризують як важкий. Потерпілі у реанімації.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб.

Читайте також: ДТП у Харкові: Геращенко назвав фейком "втечу" Зайцевої до ОАЕ

Стосовно водія автомобіля, 22-річного жителя села Водиця, поліцейські вирішують питання про обрання запобіжного заходу. Наразі його затримали згідно зі ст. 208 КПК України (затримання уповноваженою службовою особою). В нього відібрали зразки крові на вміст алкоголю.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-