У Запоріжжі автомобіль на пішохідному переході збив двох дітей

У Запоріжжі автомобіль на пішохідному переході збив двох дітей

Укрінформ
У Запоріжжі на центральному проспекті міста - Соборному - автомобіль ВАЗ-2106 збив двох дітей, які переходили проїжджу частину по пішохідному переходу.

Як  розповіла Укрінформу прес-офіцер патрульної поліції Запоріжжя Юлія Шеймухова, ДТП сталося сьогодні вдень у районі зупинки вул. Гагаріна.

"За попередніми даними водій ВАЗ-2106 не врахував дорожню обстановку і збив двох 12-річних хлопчиків, які перетинали проїжджу частину по пішохідному переходу. Обоє дітей госпіталізовані в 5 міськлікарню Запоріжжя. За фактом ДТП проводиться перевірка", - повідомила прес-офіцер.

За даними медиків 5 міської лікарні Запоріжжя, в одного з постраждалих дітей діагностовано перелом ноги, у другого - струс мозку.

Читайте також: Нічна ДТП на Житомирщині: двоє загиблих, шестеро поранених

Пішохідний перехід через проспект Соборний у районі зупинки вул. Гагаріна - один з небагатьох пішохідних переходів Запоріжжя, де сигнали світлофора не синхронні для правої і лівої смуги руху транспорту і є однією з "найнебезпечніших" ділянок центрального проспекту Запоріжжя, на думку як водіїв, так і пішоходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-