На Луганщині закидали гранатами магазин і будинок

На Луганщині закидали гранатами магазин і будинок

Укрінформ
У селі Мусіївка Міловського району, що за три кілометри від кордону з РФ, невідома особа кинула гранату РГД-5 у приміщення продуктового магазину, а пізніше кинула дві гранати РГД-5 до приватного будинку.

Такий допис на своїй сторінці у Facebook зробила начальник відділу комунікацій поліції Луганської області Тетяна Погукай.

«Ввечері, о 20-й годині, невідома особа відкрила вхідні двері до приміщення продуктового магазину, що розташований по вул. Центральній у с. Мусіївка Міловського району, та кинула гранату РГД 5, яка не здетонувала (кільце висмикнуте, чека залишилась у запалі). О 22.15 невідома особа кинула гранати у двір та у вікно житлового будинку, внаслідок чого сталися вибухи. Внаслідок вибухів тілесні ушкодження у вигляді мінно-вибухової травми, осколкового поранення м‘яких тканин нижніх кінцівок отримала 60-річна жінка, яка мешкала у вказаному будинку разом зі своїм чоловіком. Жінка госпіталізована до хірургічного відділення Міловської лікарні», - повідомила Погукай.

Читайте також: Відвідувачу київського суші-бару прострелили голову - ЗМІ

Співробітниками поліції вживається комплекс оперативно-розшукових заходів щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння вказаних злочинів. На місці події працюють слідчо-оперативні групи, співробітники «КОРДу» та спецпризначенці разом із оперативниками карного розшуку та дільничними офіцерами поліції відпрацьовують територію району – населені пункти та територію, яка межує з кордоном РФ.

Факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за статтею ст.15 ст. 115 КК України «Замах на вбивство».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-