Порошенко пояснив, чому часто їздить у регіони

Порошенко пояснив, чому часто їздить у регіони

Укрінформ
Президент Петро Порошенко заявив, що за роки свого перебування на посаді глави держави здійснив 133 поїздки у регіони України.

Про це він заявив у вівторок під час засідання Ради регіонального розвитку, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сім місяців пройшло від попереднього засідання Ради регіонального розвитку. За цей час я двадцять один раз виїжджав в області, міста, райони, а тепер радий бачити в Києві вас. Взагалі, вчора порахували, що за час президентства здійснив 133 робочі візити в регіони”, - сказав Порошенко.

За його словами, поїздки останніх місяців, як правило, були пов’язані із приємними клопотами, зокрема, із відкриттям нових або відремонтованих доріг, шкіл, лікарень, фабрик тощо.

Водночас він зауважив, що його часто критикують за ці поїздки, у ході яких Президент чи Прем’єр-міністр перерізають стрічки на локальних, а не глобальних об’єктах. Проте Глава держави наголосив, що вітчизняний інформаційний простір "настільки зорієнтований на негатив, що іноді, аби про позитивну подію повідомили в ефірі, стрічку має розрізати високопосадовець, інакше про подію просто промовчать".

Читайте також: Порошенко відкрив Раду регіонального розвитку

“Мені ж в радість працювати і промоутером, і «рекламним агентом» позитивних змін. Ще приємніше генерувати самі зміни і забезпечувати належні політичні умови для впровадження реформ”, - підкреслив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-