Екс-мера Запоріжжя суд відпустив під підписку

Екс-мера Запоріжжя суд відпустив під підписку

Укрінформ
Суд відмовився брати під варту екс-мера Запоріжжя Олександра Сіна, якого підозрюють у зловживанні владою, і прийняв рішення застосувати до нього запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Про це повідомляє у Facebook Орджонікідзевський райсуд міста Запоріжжя.

«10 жовтня 2017 року Орджонікідзевський районний суд міста Запоріжжя розглянув клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно гр. Сіна О.Ч., підозрюваного у вчиненні правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364 КК України («Зловживання владою або службовим становищем»). Заслухавши думки учасників процесу, дослідивши матеріали клопотання, суд застосував до Сіна О.Ч. запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, зобов'язавши його прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора, слідчого судді або суду», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Екс-меру Запоріжжя керівні посади не світять ще два роки

Про відкриття стосовно екс-мера Запоріжжя нового кримінального провадження під час візиту на Запоріжжя 20 вересня повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, за словами якого Олександр Сін підозрюється за трьома кримінальними епізодами, 2 з яких стосуються незаконного відчуження землі у Великому Лузі - передмісті Запоріжжя, де будується елітне житло, та ще один - на території лісу. Дії екс-мера Запоріжжя, що не використав право вето на рішення міськради щодо відчуження земель, кваліфіковано за ст. 364 «Зловживання владою або службовим становищем» Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-