Заступник голови Одеської облради отримав п'ять кульових поранень - депутат

Заступник голови Одеської облради отримав п'ять кульових поранень - депутат

Укрінформ
Заступник голови Одеської облради Олег Радковський отримав п'ять кульових поранень під час учорашнього замаху на його життя в центрі міста. Одна з куль пробила наскрізь руку, інша застрягла поряд з хребтом, хірурги мають намір витягнути її під час операції.

Про це повідомив на брифінгу депутат облради, заступник голови фракції ВО "Батьківщина" Сергій Петровський.

"Кулі, випущені злочинцем з вікна автомобіля, потрапили в місця з життєво важливими органами. Одна прошила наскрізь руку, інша - пройшла по дотичній, а ще три - потрапили в поперековий відділ. Медики встановили, що одна з куль застрягла поряд з хребтом, хірурги провели додаткові аналізи і готуються сьогодні її вилучити з тіла", - зазначив Петровський.

Як повідомлялося, слідчо-оперативна група відпрацьовує кілька версій замаху на Радковського, однак, за словами радника очільника Одеського главку Нацполіції Руслана Форостяка, "наразі слідство схиляється до думки, що цей замах не пов'язаний з політичною діяльністю заступника голови облради".

Читайте також: Поліція не пов'язує замах на заступника голови Одеської облради з політикою

Водночас Форостяк уточнив, що "у бік потерпілого стріляли з дрібнокаліберної зброї". В інтересах слідства марку зброї він не назвав, уточнивши лише, що "після надання медичної допомоги потерпілий одужує, у клініці йому забезпечили цілодобову охорону".

Як повідомлялося, прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом замаху на вбивство заступника голови Одеської обласної ради Олега Радковського (ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Варто зазначити, що Радковський - не лише член облради від партії "Батьківщина", а й бізнесмен, засновник мережі супермаркетів "Наталка", холдингу "Берег-груп" і деяких інших підприємств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-