Залізничники допомагають відновлювати зруйновані вибухами будівлі в Калинівці

Залізничники допомагають відновлювати зруйновані вибухами будівлі в Калинівці

Укрінформ
Працівники Укрзалізниці допомагають відновлювати зруйновані вибухами будівлі в Калинівці, уже відремонтовано службове приміщення блокпосту станції Калинівка-2.

Про це повідомили Укрінформу в прес-службі Укрзалізниці.

"Працівники ПАТ «Укрзалізниця» допомагають мешканцям Калинівки відновлювати будівлі, пошкоджені внаслідок вибухів на військових складах. Зокрема, вже відновили будівлю блокпосту станції Калинівка-2", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби, на відновленні службово-технічної будівлі блокпосту станції Калинівка-2 працювали працівники Жмеринського територіального управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель» і споруд ПАТ «Укрзалізниця». Залізничники відновили дах та вікна будівлі. Ремонтні роботи на об’єкті завершили 29 вересня.

Читайте також: Вибухи у Калинівці: над артскладом помітили космічні апарати до і після

Окрім цього, залізничники визначають обсяги пошкоджень домівок своїх колег, у тому числі залізничників-пенсіонерів, та готуються допомогти їм у відновленні помешкань.

ПАТ «Укрзалізниця» розгляне можливість надання матеріальної допомоги залізничникам, які мешкають в Калинівці, для приведення їхніх будинків у належний стан. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-