У Калинівці й далі фіксують поодиноку детонацію боєприпасів

У Калинівці й далі фіксують поодиноку детонацію боєприпасів

Укрінформ
Зведений піротехнічний загін ДСНС (108 осіб та 41 одиниця техніки) обстежив у Калинівці та її околицях 12,6 тисячі гектарів території на наявність вибухонебезпечних предметів.  

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Продовжується виконання заявок від населення щодо виявлення підозрілих предметів. Загалом із початку виконання робіт отримано 313 заявок, виконано – 309, виявлено та вилучено 547 вибухонебезпечних предметів", - йдеться у повідомленні.

Станом на 7 годину 2 жовтня відкритих осередків горіння немає, спостерігається поодинока детонація боєприпасів.

До ліквідації надзвичайної ситуації залучено 1 тис. 763 чол. та 333 од. тех., з них від ДСНС 218 чол. та 77 од. тех., Нацполіції – 36 чол. та 8 од. тех., Нацгвардії – 40 чол., Збройних Сил України – 1 тис. 81 чол. та 195 од. тех., СБУ – 174 чол. та 20 од. тех., Міністерства охорони здоров’я – 12 чол. та 4 од. тех., ПАТ «Вінницягаз» - 150 чол. та 25 од. тех., ПАТ «Укрзалізниця» – 52 чол. та 4 пожежні потяги.

Як повідомлялося, о 22 год. 10 хв. 26 вересня до ДСНС надійшла інформація про пожежу та вибухи на території військового складу Міністерства оборони поблизу м. Калинівка. За попередніми даними, постраждали дві особи.

Читайте також: Постраждалі внаслідок вибухів у Калинівці йдуть на поправку - ДСНС

28 вересня відновлено рух: на автошляху державного значення Могилів-Подільський – Житомир, залізничного транспорту на перегоні Сосонка – Калинівка. Всі населені пункти підключені до електропостачання. Тривають роботи з відновлення газопостачання (відновлено газопостачання 96% абонентів). Залишається закритим рух повітряного транспорту в радіусі 12 км від міста Калинівки. Призупинено навчально-виховний процес дошкільних та освітніх закладів, розташованих у зоні можливого ураження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-