Біля Калинівки затримали трьох підозрюваних у мародерстві

Біля Калинівки затримали трьох підозрюваних у мародерстві

Укрінформ
Поліція затримала трьох людей в одному з населених пунктів неподалік Калинівки і встановлює їхню причетність до можливого мародерства.

Про це в ефірі "112 Україна" заявив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич.

"Зараз в одному з населених пунктів затримано три людини, у них були якісь речі, алкогольні напої. Ми встановлюємо, чиї це речі, вони причетні до викрадення майна", - сказав він.

Відповідаючи на запитання журналіста про те, чи буде введено комендантську годину у Калинівці, він відповів, що поки що такої потреби немає.

"Поки не буде ніякої комендантської години, поліція і військовослужбовці будуть працювати в штатному режимі, в посиленому варіанті несення служби. Хіба що десь буде рекомендовано менше перебувати на вулиці", - додав Фацевич.

Як повідомлялося, увечері 26 вересня у Калинівці на складах озброєння виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

Наразі евакуйовано понад 30 тисяч осіб. За інформацією ДСНС, травмовано одну особу, яку госпіталізовано до медичного закладу, травмування другої особи внаслідок надзвичайної ситуації не підтверджено.

Читайте також: Загін хмельницьких поліцейських вирушив на допомогу у Калинівку

Закрито рух усіх видів транспорту, зокрема автотранспорту на автодорозі Житомир - Могилів - Подільський; залізничного транспорту на перегоні Сосенка - Калинівка; повітряного транспорту в радіусі 50 кілометрів від м. Калинівка.

Президент України Петро Порошенко скликав Воєнний комітет при РНБО у зв'язку з пожежею і вибухами на складах в Калинівці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-