Пожежа на складі боєприпасів під Маріуполем: піротехніки вилучили 150 боєприпасів

Пожежа на складі боєприпасів під Маріуполем: піротехніки вилучили 150 боєприпасів

Укрінформ
У Нікольському районі Донецької області на місці ліквідації наслідків пожежі вилучено 150 боєприпасів.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Станом на 15:30 23 вересня піротехнічні підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій виявили та вилучили 150 вибухонебезпечних предметів на місці ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у Нікольському районі Донецької області", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у с. Новоянісоль піротехніки виявили та вилучили 8 вибухонебезпечних предметів, на відкритій території поблизу населеного пункту – 142 боєприпаси.

Крім того, завершені роботи по обстежено території населеного пункту. Наразі проводиться обстеження відкритої території за межами с. Новоянісоль.

Усього обстежено територію площею 20 га.

Читайте також: Пожежу на складі боєприпасів під Маріуполем ліквідували – ДСНС

Як повідомляв Укрінформ, в п'ятницю, 22 вересня, близько 16:20 на складах боєприпасів в районі села Новоянісоль на Донеччині сталася пожежа та почали вибухати снаряди. За попередньою інформацією, спочатку пожежа виникла на сільськогосподарських угіддях, а потім вогонь перекинувся на розташований поруч склад військової частини.

За фактом вибухів відкрито кримінальне провадження. Досудове розслідування проводиться під керівництвом військової прокуратури. 

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-