Після нічного буревію 26 гірських сіл Закарпаття досі без світла

Після нічного буревію 26 гірських сіл Закарпаття досі без світла

Фото
Укрінформ
На Закарпатті продовжують ліквідовувати наслідки негоди після недільного буревію.

Наразі без електроенергії залишається 26 гірських сіл, повідомляє Управління ДСНС в Закарпатській області.

"За оперативною інформацією місцевих органів влади та підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС України, у Закарпатській області внаслідок шквального вітру та грози було обірвано лінії електропередач, пошкоджено крівлю на приватних будинках та школах у гірських селах. Наразі залишаються знеструмленими 26 сіл – переважно на Рахівщині та Тячівщині", - йдеться у звіті рятувальників.

Зазначається, що інформація щодо кількості та площ пошкоджених житлових будинків та інших споруд різного призначення уточнюється.

У відновленні електропостачання задіяно від ПАТ "Закарпаттяобленерго" 204 спеціалісти та 43 одиниці техніки. Від рятувальників працюють 6 одиниць техніки та 28 осіб.

Читайте також: Негода залишила без світла 478 неселених пунктів у шести областях

Протягом 18 вересня комісії місцевих органів влади продовжують роботу щодо обстеження пошкоджених будинків, об’єктів соціальної галузі та інших об’єктів всіх форм власності, а також визначають характер їх пошкоджень. З метою недопущення подальших руйнувань та збільшення обсягів збитків органами місцевої влади вживаються першочергові заходи із ліквідації пошкоджень покрівель житлових будинків та об’єктів соціальної галузі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-