Одеська поліція продовжує пошуки третьої дівчинки, яка зникла після пожежі

Одеська поліція продовжує пошуки третьої дівчинки, яка зникла після пожежі

Укрінформ
Одеська поліція продовжує пошуки третьої дівчинки, яка зникла після пожежі 15 вересня в дитячому спортивно-оздоровчому комплексі "Вікторія".

Про це на засіданні оперативного штабу в Одесі з приводу трагічних подій у таборі сказав начальник ГУ Нацполіції України в Одеській області Дмитро Головін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За словами батька, є інформація, що третя дівчинка може бути жива. Тому ми продовжуємо проводити пошукові заходи. Всі сподіваються на диво, ми повинні це робити", - сказав Головін.

За його словами, пошуки проводяться силами Нацполіції і активістів.

Як повідомляв Укрінформ, у Одесі в ніч на 16 вересня загорівся один з корпусів дитячого табору "Вікторія", в якому на той момент перебувало 42 дітей. В результаті пожежі загинули діти: смерть двох дівчаток підтверджена, пошуки третьої тривають, незважаючи на те, що на згарищі були знайдені фрагменти трьох тіл.

Читайте також: Прокуратура вилучає документи про введення в експлуатацію табору "Вікторія"

За попередніми висновками, причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки. За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки). Затримано директора дитячого табору.

Крім того, співробітники поліції затримали і спільно з прокуратурою повідомили про підозру співробітниці табору, яка за функціональними обов'язками мала  відповідати за пожежну безпеку.

В управлінні з надзвичайних ситуацій в Одеській області відзначили, що в таборі вже кілька місяців не працювала протипожежна сигналізація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-