Руйнування на шахті й залізниці: Закарпаття накрив потужний буревій

Руйнування на шахті й залізниці: Закарпаття накрив потужний буревій

Фото
Укрінформ
Закарпаття накрив потужний буревій, який повалив дерева на залізничні колії та зруйнував будівлю на шахті №9 ДП “Солотвинський солерудник”.

Про це повідомляє ДСНС у Закарпатській області.

“Травмованих та постраждалих внаслідок цих випадків немає”, - йдеться в повідомленні.

У ДСНС уточнили, що повалене дерево перекрило залізничні колії біля села Білин у Рахівському районі, внаслідок чого було затримано рух потягу Рахів-Коломия.

Окрім того, шквальний вітер зруйнував на шахті “Солотвинського солерудника” аварійний копер.

Буревій повалив дерева в багатьох населених пунктах гірських районів, пошкодив лінії електропередач та покрівлі приватних будинків і соціальних об’єктів.

“Станом на 20.30 практично весь Рахівський район знеструмлений, крім того без світла залишається ряд сіл Тячівщини”, - поінформували в прес-службі губернатора Закарпаття Геннадія Москаля.

Читайте також: Негода на Луганщині залишила без світла 7 населених пунктів

Як зазначається в повідомленні, у с.Білин (Рахівщина) потужний вітер повністю зніс дахи на трьох приватних будинках і ще на кількох пошкодив. Поблизу Білина дерево впало на залізничну колію, рух дизельного потягу “Рахів – Івано-Франківськ” тимчасово припинено. У Верхньому Водяному повалене буревієм дерево пошкодило покрівлі лікарні й близько десяти приватних будинків, пошкоджений також дах у лікарні смт. Ясіня. У кількох селах дерева перекрили рух автотранспорту.

Буревій на Закарпатті

Фото: соцмережі

Стихія накрила й Чернівці: повалені шквалом дерева завалили дороги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-