Пожежа в одеському таборі: у ДСНС розказали подробиці

Пожежа в одеському таборі: у ДСНС розказали подробиці

Фото
Укрінформ
Рятувальники ліквідували пожежу в дитячому оздоровчому комплексі в Одесі, під час пошукових робіт виявлено двох загиблих дітей. 

Про це повідомили в прес-службі ДСНС Одещини.

“Під час проведення пошукових робіт та розбирання конструкцій знищеної вогнем будівлі на місці пожежі були виявлені тіла двох загиблих дітей, особисті данні встановлюються. Також отримали травми дві дитини, яких бригадами швидкої медичної допомоги доставлено до обласної дитячої клінічної лікарні”, - зазначається в повідомленні.

Роботи по розбору конструкції будівлі тривають. Одна дитина зникла - її досі не знайшли.

Читайте також: В Одесі згорів корпус дитячого табору, є жертви

За даними ДСНС, усіх потерпілих від пожежі розміщено в сусідніх житлових корпусах та з ними проводять роботу практичні психологи.

“Пожежа о 01:10 була локалізована та о 01:54 ліквідована на площі 560 кв. м., не допущено перенесення відкритого вогню на сусідні житлові корпуси”, - поінформували в прес-службі.

У ДСНС запевняють, що пожежні прибули на місце виклику через 5 хвилин. Було встановлено, що полум’ям охоплена дерев’яна будівля дитячого оздоровчого комплексу «Вікторія» по усій площі. Рятувальниками було негайно організовано гасіння пожежі, захист від загоряння трьох сусідніх дерев’яних будівель та пошук можливих постраждалих.

Фото: ДСНС

До ліквідації надзвичайної події залучено 9 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 40 осіб особового складу.

Пожежа в дитячому таборі Одеси / Фото: Ляшонок Сергій. Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-