Харків: у потрійній ДТП постраждали діти

Харків: у потрійній ДТП постраждали діти

Укрінформ
Четверо дітей і дорослий, що їх супроводжував, постраждали у потрійному ДТП на вулиці Танкопія в Немишлянському районі Харкова.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла прес-офіцер відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Ольга Грабар.

"Аварія сталася о 09.00 біля будинку №7 по вулиці Танкопія, де зіткнулися автомобілі Daewoo, Hyundai і Mercedes Vito. Всі постраждалі їхали у авто Mercedes", - розповіла Грабар.

За її словами, дітям - по 12 років, дорослому - 32: "Усі вони із травмами, - у дорослого - перелом руки, - доправлені до Харківської міської лікарні швидкої допомоги, стан їхнього здоров'я задовільний".

Читайте також: Водій “швидкої” у Харкові спровокував ДТП, шестеро постраждалих

Що стосується деталей, то, за її словами, 33-річний водій автомобіля Hyundai прямував провулком Григоренка у напрямку проспекту Льва Ландау: "Біля будинку № 7 він зіткнувся із автомобілем Daewoo, після чого виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із Mercedes" .

Як стало відомо, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України: правоохоронці з`ясовують обставини та причини події.

Водночас, у мережі з'явилися повідомлення, що четверо дітей - гравці дитячої хокейної команди, а дорослий - їхній тренер. У поліції цей факт перевіряють.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-