Чиновник, який

Чиновник, який "ловив гав" на нараді Гройсмана, подав у відставку

Укрінформ
Перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Леонід Сахневич написав заяву про звільнення.

Про це повідомляється на офіційній сторінці голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча у Facebook.

"Так, заява про звільнення з посади ним написана і направлена на розгляд до Кабінету міністрів України. Про результати буде повідомлено», - йдеться у повідомленні від імені прес-служби.

За інформацією ЗМІ, 15 серпня під час всеукраїнської селекторної наради з підготовки до нового навчального року, що проходила у Дніпрі, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман побачив, що Сахневич займається чимось стороннім, і попросив його повторити останні кілька тез свого виступу. Чиновник зробити цього не зміг, після чого глава уряду порекомендував йому звільнитися.

Читайте також: Гройсман анонсував "достатньо жорсткі" вимоги до чиновників на місцях

"Ви неуважно слухали, що сказав Прем’єр-міністр. Прем’єр-міністр говорив про національну економіку. Я думаю, що Вам треба прийняти рішення і знайти собі іншу роботу, я з вами працювати не буду. Я говорю про національну економіку, про дітей у дитячих садочках, а ви сидите, ляси точите", - обурився Гройсман.

Пізніше на брифінгу Прем'єр сказав, що не має наміру ініціювати звільнення Сахневича. Однак залишає це питання на розсуд голови Чернігівської ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-