АТО: бойовики гатять по Зайцевому та Авдіївці вдень і вночі

АТО: бойовики гатять по Зайцевому та Авдіївці вдень і вночі

Карта
Укрінформ
Всього минулої доби у зоні проведення АТО бойовики більше 30 разів порушили режим "тиші".

Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Донецькому напрямку двома "гарячими точками" вчора були Зайцеве та Авдіївка. У обох районах окупанти порушували режим "тиші" і вдень, і вночі. При цьому вели вогонь з різних напрямків. Також бойовики здійснили кілька обстрілів у Новолуганському та на позиції "Шахта Бутовка". На Світлодарській дузі та у Донецькому аеропорту вчора було тихо. Всього минулої доби на Донецькому напрямку зафіксовано 15 ворожих обстрілів", - сказав Лисенко.

Читайте також: Доба в АТО минула без втрат і поранень

За його словами, на Маріупольському напрямку вчора географія бойових дій дещо розширилася. Окрім Мар'їнки та південної ділянки фронту, бойовики тричі відкривали вогонь у Старогнатівці. Крім легкого озброєння вони застосовували бронетехніку.

"Всього минулої доби на Маріупольському напрямку зафіксовано 16 ворожих обстрілів. Українські війська 5 разів вимушені були відкривати вогонь у відповідь", - підкреслив Лисенко.

Він також зазначив, що на Луганському напрямку противник порушив режим "тиші" один раз. Цей інцидент стався в Кримському і тривав близько 15 хвилин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-